Diensten

Evenementenhulp

Ons motto: ‘Adequate hulpverlening organiseer je samen’                                                               

Een evenement is pas geslaagd als uw bezoekers veilig naar huis kunnen gaan. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het gebeuren dat een bezoeker of deelnemer van een evenement letsel oploopt en dan moet er adequaat gehandeld worden. Oftewel; wij zorgen voor eerste hulp op maat.

Er zijn veel verschillende soorten evenementen. Bijvoorbeeld gericht op sport of muziek. Ieder evenement heeft zijn eigen invalshoek als we denken aan veiligheid en de opvang van eventuele slachtoffers. Zo zullen deelnemers van een survivaltocht eerder het risico lopen om onderkoeld te raken.

In het uitgaansleven komen veel mensen in aanraking met verdovende middelen. Er is niet altijd voldoende aanleiding om een ambulance te bellen. Toch kan het verstandig  zijn om een persoon een tijdje in de gaten te houden. Terug kunnen vallen op getrainde hulpverleners is dan een pre.  

pillen

Goed opgeleide hulpverleners                                                                                 

Iedere aanvraag voor evenementenhulp wordt zorgvuldig met u doorgesproken om de dienstverlening volledig aan te laten sluiten bij uw wensen. Al naar gelang de grootte van het evenement wordt bekeken hoeveel eerste hulpverleners er ingezet gaan worden. Onze hulpverleners zijn stuk voor stuk goed opgeleid. Er is voldoende materiaal aanwezig voor grotere calamiteiten. Tijdens het evenement wordt ten alle tijden contact gelegd met de andere aanwezige hulpverleners; b.v. beveiliging, brandweer, etc. Zo kunnen we zorgen voor adequate hulpverlening.

veiligengezonduitgaan.nl

veiligengezonduitgaan.nl

Verhuur gevulde EHBO-tassen

Het kan voorkomen dat u wel voldoende eerste hulpverleners hebt voor een inzet, maar niet voldoende ehbo-tassen en/of verbandmiddelen om elk van hen goed te kunnen voorzien. In overleg met u zorgen wij voor de juiste inhoud, aangepast aan het soort evenement waar de tassen op ingezet worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de pagina ‘contact’.

 
REDT